Småbarn, hundar och städhjälp

Hoppas att det finns några fler som jag där ute. Några fler som liksom jag tycker att det är sjukt tråkigt att städa och som faktiskt inte har något emot att ha lite dammtussar på golvet. För att det här med att städa faktiskt är överskattat, att det inte är så pass värdefullt att ha det rent och fint hemma att man vill lägga tid på att städa hela kvällarna. Då är det bättre med lite mer fritid och lite dammigare, det dör man inte av.

En bra lösning, som i och för dig skriker bekvämlighet, men det är faktiskt städföretag. Det finns många städföretag som erbjuder städhjälp åt privatpersoner, till exempel Style Service AB. Förr var det främst företag som tog hjälp med städningen men det har med åren blivit allt mer vanligt för även privata kunder att ta hjälp med städningarna. Fördelarna med att anlita hjälp med städningen är att du slipper oroa dig över att det är smutsigt hemma, för att du vet att du vet att du kan få hjälp från professionella städar.

Jag skulle nog personligen inte anlita ett städföretag om jag bodde själv. Men som det är nu när jag har två små barn och dessutom en hund som fäller något otroligt så att jag egentligen skulle behöva dammsuga varje dag så har jag inget som helst dåligt samvete över det. Har inte tagit hjälp av städföretagen än men planen är att ringa de på Style Service AB och se vad de har för erbjudanden och sedan ta det därifrån.