Barn, djur och julstädning

Desto fler man bor i ett hem desto snabbare blir det smutsigt och dammigt. Desto fler personer som drar in smuts utifrån och som går omkring så att dammet virvlar desto dammigare blir det, såklart. Samma sak om man har barn eller husdjur eftersom de smutsar ner ännu mer. Men istället för att klaga på det kan man ta tag i saken och verkligen göra skillnad genom att anlita en städfirma. Genom att få hem dem för veckostädning en gång i veckan, eller kanske inte ens det, men två gånger i månaden kan räcka det med för att få det rent, renare än när man städar själv, utan att man själv behöver stressa och lägga massa tid på det.

Ecomer Cleaning & Consulting är en städfirma i Enköping som erbjuder veckostädning, har själv fått hjälp från dem några gånger och kan varmt rekommendera dem. Däremot har jag inte någon erfarenhet kring deras schemalagda städning, den regelbundna, då jag bara har gjort så att jag har kontaktat dem på nytt varje gång jag behövt hjälp med något. Och än så länge så har det fungerat väldigt bra.

Det bästa är att få hjälp med städning inför julen, för då har man så mycket annat att göra också, med barnen som vill baka pepparkakor och så ska man köpa presenter och laga mat och allt sådant. Så det är skönt att i alla fall kunna överlåta en del av det, städningen, till en städfirma som Ecomer Cleaning & Consulting istället för att det också ska läggas på en som ett jobbigt måste.