Markanläggning och platta trädgårdar

Det kan inte bara vara jag som tycker att det är väldigt avgörande att ha en fin trädgård och att en väl utförd markanläggning gör väldigt mycket för hela fastigheten. En fin och blomstrande trädgård men många buskar, blommor och liknande är att föredra och får hela ditt hem att stå ut och verkligen utmärka sig bland dina grannars hus.

Nu vi flyttade in i vårt hus så var det en väldigt tråkig trädgård som bara hade gräs och som dessutom lutade så att man inte kunde ställa något vidare där på. Och både jag och mannen tycker att det är väldigt snyggt om man har en blomstrande trädgård så det fick helt enkelt bli så att vi såg till att ta hjälp med markanläggning och det blev från Aldéns Allservice AB. Fick goda rekommendationer om dem, att de tydligen skulle vara väldigt bra så kändes väldigt tryggt att ta hjälp av dem. Sen är det klart att det blir ganska mycket att tänka på. Vi visste att vi ville att de på Aldéns Allservice AB skulle platta till trädgården men inte exakt hur vi ville ha det och det kom vi på efter att vi redan hade anlitat dem. Så vi fick sitta ner och prata igenom det och planera snabbt inför markanläggningen, men trots att vi stressade så blev det faktiskt väldigt bra.

Aldéns Allservice AB ligger ju här i Linköping, så de hade nära att åka för att komma till oss också, och jag tror att det var en bra sak, för då gick det snabbare för dem att göra klart arbetet eftersom de inte behövde lägga lite mycket tid på att köra fram och tillbaka från kontoret och till oss.