Ett jättebra hunddagis i Vallentuna

Tjenare, tjenare! Varmt välkommen ska du vara till ett inlägg som kommer handla om ett hunddagis i Vallentuna, det heter Stay and Play AB. Hos dem har jag haft min hund i lite över ett år nu så jag tänkte berätta lite om min uppfattning av dem. Skulle ni sedan vilja veta mer om dem kan ni få mer information här.

Idag är det exakt ett och ett halvt år sedan jag fick hem min lilla älskling, Buster. Den här tiden har nog varit den bästa tiden i hela mitt liv, vi har haft så många roliga stunder tillsammans som jag sent kommer glömma. Det har hela tiden gått väldigt smidigt med Buster, ända sedan valptiden har han varit väldigt snäll och lättlärd vilket har gjort att han även har haft lätt att anpassa sig till saker. Jag märkte att inte hade några som helst att vara ensam, det gjorde dock att han blev väldigt rastlös. Rastlösheten gjorde att han började underhålla sig med saker som han egentligen inte fick, en dag kom jag exempelvis hem till en söndertuggad fåtölj. Det var då jag började leta efter ett hunddagis i Vallentuna, så att han skulle slippa vara ensam om dagarna när jag är på jobbet. Jag hittade ganska fort Stay and Play Hundcenter AB, med min tur fick jag även en plats direkt. Buster har trivts där sedan start, han älskar sina nya hundkompisar och jag slipper problemet med att han blir rastlös. På hunddagiset har han alltid något att göra om han så vill. Jag hade inte kunnat tänka mig en bättre dagslösning för honom, detta hunddagis i Vallentuna är helt perfekt för honom och därmed även för mig. Om ni själva är intresserade av att ha er hund på ett hunddagis tycker jag verkligen att ni borde kolla in Stay and Play Hundcenter AB, det är verkligen ett jättebra hunddagis om ni frågar mig.