Byggföretag och hundgårdar

Ändå sedan vi flyttade hit till huset så har planen varit att vi ska anlita ett byggföretag för att bygga en hundgård till Kajsa. Tycker synd om henne att hon behöver vara instängd inomhus hela dagarna, speciellt om somrarna när det är varmt. På vintern tänker jag att det nog ändå inte är så bra att ha henne ute för att det blir snö och kallt och sådant. Men på våren och sommaren så tänker jag att hon kommer må så mycket bättre av att få vara ute om dagarna istället.

Vi har vissa idéer för hur vi vill att hundgården ska se ut, inte helt klart men vissa idéer. Planen är att vi ska prata med de på Johan Wester Byggservice ABs byggföretag just här i Partille och se om de har några bra idéer. För de vet vad som faktiskt är möjligt att bygga och göra och om vi då tillsammans skapar skisser för hur vi ska ha det så borde det bli bra. Så helt enkelt, mindre stress för det och mer fixande tillsammans.

Min man tyckte att vi skulle skapa färdiga skisser innan vi kontaktar de på Johan Wester Byggservice AB i Partille vilket säkert kan vara bra. Men jag tänker bara att tänk om det inte går att göra så som vi har planerat då och då blir vi besvikna på det. Är det inte bättre då att inte ha det färdigt utan att först när vi vet vad som är möjligt låta byggföretaget börja bygga. Det tycker jag i alla fall. Vad tycker ni?